Thursday, October 21, 2010

yay, let the walking do the talking


Tidak berkesempatan nk update sbb kursus di PD. Penat hokay smpai kul 11.30 mlm berkursus ..(ntah hape2..sabar sabar). Cerita hujung minggu lepas,kami pergi melawat atuk di shah alam. Biasalah aktiviti beborak n lepaking with the big family..hehe. tapi adalah sangat bertuah jadi haziq pd hari itew, xpasal2 dapat walker turun temurun from paksu (yay!!..syukur + gumbire sbb br je minggu sebelum kami duk survey nk bli walker or not..haa siap survey taw..haha).

Terima kasih bnyk2 sbb sponsor walker..even tho dh berkurun lama punye tapi die tetap gagah lagi...plus cume roda seketul nk kene repair...sket. no hal lah :) i'll fix it :)


jadi layanz gambar haziq yg syiok naik walker... tuh

smbil tonton TV you!..kemain..




nibble2 dgn bola yg tinggal satu je tuh




dh start walking walking smbil tgn kapai2 smua bnda di paras mata die..hsihh



eh dh jauh dh tu..nk ke dapur plak..ikut nana die




hee..agak2 dh penat dlm walker itew..haruslaa die mencari penyelamat2..manja !

taa

ps: sorry haziq, xsmua dapat first hand taw..sharing is caring, do not keep n waste..lets recycle :) kikikih..

5 comments:

  1. mcm br menangis je zu....dah susutla badan dia...

    ReplyDelete
  2. Haziq merasa jugak naik walker...Afif xsmpt!

    ReplyDelete
  3. hasif pun dpt walker second gak... walker tu ader stopper tp dpt kat hasif, stopper pun surrender.xbape nk fungsi.hehe

    ReplyDelete
  4. mel: nangis?em,xjugak br pas ketawa2 adelah...haah susut dh ,dh start lasak kn..hee
    emy : yeke?afif terra lah trus leh jalan ek..:)
    ummihasif : lagi ganas hasif,walker pon surrender..hasif rox btol..caya lah :)

    ReplyDelete
  5. ala la laaaaa comelllnyeee haziq ni walking around. nk gigitt! nnti beskal mintak beskal baru eh haziq. trend baru siap ade gear lagi;p

    ReplyDelete

Feel free to drop by guys! :)