Tuesday, February 1, 2011

Birthday party!!

suatu petang pada hari sabtu di Mid-valley


aunty2 saye , posing2 dulu



Amani neh sebaya saye ..comel, tapi gengster weh..



mana babah saye..huhu



tapi takpe, atuk , nenek , aunty2 saye ade temankan..hehe



bermanja dgn maksu..ngehehe



hello babah..,u there??



Hye saye haziq, sejak babah g outstation ke langkawi selama 1 minggu, kami tinggal kt umh nana kepong.. . pastu pd hari sabtu nenek soromban jemput saya dan mama saya sebab nk g birthday party sepupu saye, Abg. Mukhlis yg sudah 2 taon itew. Nak report kt babah saye yg makan banyak hari ini sebab nk besar .ngeehee


Happy birthday abg. mukhlis!!


lambat ar babah neh nk lik..huuu..


taa

5 comments:

  1. haziq pom rinduuu sama aunty emy n afif .

    ReplyDelete
  2. Haziq takmo tepon Mukhlis ke? hehe..

    ReplyDelete
  3. Aien: dh try,tapi xdpt, operator ckp lom ade line lagik.hehe

    ReplyDelete
  4. jangan lupa cakap kat babah haziq biyak pun banyaaaaaaaakkkk sangat dah sama kuantiti dgn jumlah masuk mulut. omaigod tak leh lupa maksu. pehh penuh satu pampers. eeeeeeee T.T

    ReplyDelete

Feel free to drop by guys! :)