Monday, January 3, 2011

Malaysia here i come-12Jan2011

Oleh kerana aku yg excited lebey meh aku cite pasal sambutan adik aku neh..
Macam sambut wira yg lik berjuang..haa btol laa cmtu la perasaannya.hehe.. sronok tgk org berjaya dan pulang dgn selamatnya...alhamdulillah..

kalo ikut kn mesti xnk lik mesia kan kan..haha.. almaklumlah duk sana keje,dpt gaji bnyk ..lebih dr aku yg kt snih.. but..anyway..last2 mesti nk lik mesia punya lah..ngeheheee
dah tentu kt sana enjoy abes..haha..tu sebenarnya..enjoy?ekekeh.. enjoy laa..,shopping2..jln2.mkn2 :P

anyway,sebab family punyelaa rindu sama ini adik..maka layan je sambutan firah yg lik dr US tu setelah mngaji selama 4 tahun.dptla wat degree n mster skalii di PEnstate,USA (pesal ko xsmbung je PHD like dad says...ishh2)

owh lupe nk mention.. ni first time jumpe haziq andd haziq pon first time tgk makcik peyya nih..(nk kate maksu..gedix dh sama.. warna je lain..ekekkeh)


layans





kekok tak pegang hehee



The arrivals..tu beg dh over weight taw



koala tu mmg teman die dlm plane, siap pakai seat belt :)



aunty2 yg gedix2



suke nye haziq kt koala tuh..bg je laa eh











Haziq dgn bangga nyaa..haha






xmuat woh




sumbat jgn xsumbattt ekekek


Pada mlm hari, ada makan2 di rumah nenek..(masa nih makcik peyya tgh huyung hayang sbb jet lag... :P )



eksen haziq dgn makcik peyya




aum2

selamat mencari kerja dan bermain dgn haziq . Yay , bertambah assistant org..ngeh ngeh :P

2 comments:

  1. selamat pulang dah eh adik kamu?..alhamdulillah...
    bertambahla dayang si haziq..kikiki

    ReplyDelete
  2. cik nini: haah. thnks. tgh tanam anggur smbil layan fb..haha

    ReplyDelete

Feel free to drop by guys! :)