Tuesday, February 8, 2011

Win A Free Bag From BabyIbu!!!

Rasanya tak terlambat nak wish BabyIbu, Happy birthday!!! Have a blast one and enjoy your vacation .Jgn lupe update kteorg ngee hee :)

So sempena hari jadi babyibu nih, dia sedang menganjurkan
BabyIbu Giveaway Birthday. yay!!! i like!!




...i wanna win that smart beg.. :))
reasons : need to get organized c ",)



So apa lagi scroll down utk lihat infonye

*



*



*


*





Apa?


Bila?

Contest ni akan berlangsung daripada 26 Januari 2011 sehingga 25 Februari 2011
Dilanjutkan sehingga 5 Mac 2011

Hadiahnya apa?

Organize Anne yang bernilai RM 52 daripada BabyIbu Shoppe
9 voucher bernilai RM190 daripada Tote Boutique


*



*



*


*

Syarat-syaratnya?

  • Tampal banner di atas di sidebar blog anda dan link ke entri ini
  • Tambah BabyIbu, BabyIbu Shoppe dan Tote Boutiquedalam bloglist anda
  • Membuat review mengenai contest ini dengan tajuk Win A Free Bag From BabyIbu!!! dan link ke entri ini (copy paste je pun boleh)
  • Dah siap semua, tinggalkan link entri anda dan juga email di sini
  • Boleh hantar banyak penyertaan - satu entri di kira satu penyertaan. Sekiranya anda hantar 2 entri - maka dikira dua penyertaan.
  • 10 pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah

Hadiah-hadia dibawah Tajaan






Mari-mari join ramai2..lagi ramai lagiii meriah !!! hoyeh :))

ps: i want that Organize Anne so hard!!hee

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop by guys! :)