Monday, March 14, 2011

FM Giveaway's Bebeh!!

Ye ini adalah GA yang aku join atas sebab-sebab nak perisa yg secukup rasa pada blog Cik Nini. DAn teringin Fridge Magots tuk di tempel pada peti aish umh den...YAy..

TApi.... tapi ....
kalo menang leh tak bg taw kt Cik mat, yg aunty nak yg pakai topi macam night cap tue sebab comellll..leh laa ye Cik mat ( ayat bodek cet )



Layanz :)

the-cut-and-paste :)


jom.....!!!!!!!!




syarat penyertaan ?? :
sesimple memasak mee maggi.....

xpayah buat entry bagai...tinggalkan aje komen pon dah cukup...

(kalo nak jugak2 buat entry..maybe teman kene kasik hadiah lain untuk kategori buat entry & xbuat entry)


xpayah tag berpuluh2 orang...(kalo nak tag jugak..ikut korang la!!)




ada blog ke...xde blog ke.....sumer boleh join....


TAPI......


hanya FOLLOWER blog teman yang boleh join....


FOLLOWER berdaftar tau!!


SYARAT YANG PALING PENTING.......

CUMA.....


tinggalkan ajer KOMEN anda di ruangan yang bertulis "org vote dobot" di ENTRY INI.....



tulih cenggini....
(CONTOH macam nih)



TEMAN NAK FM JUGAK!!
ID : Spanarkarat
email : spanarkarat@gmail.com


itu ajer....



xdulik la samada korang buat entry atau x...
WAJIB kene tulih komen tu ye...
kalo x..
ahlan wasahlan le penyertaan anda...



sonang aje kan...



GA ni bermula dari 14 Mac 2011 pukul 9 pagi sehingga 25 Mac 2011 pukul 5 petang...


keputusan akan diumumkan pada 28 Mac 2011...


undi akan dicabut oleh Cik Mat....
sebab Cik Mat yang pilih hadiah....



hadiah???....



korang nampak FM yang melambak-lambak kat dalam gambar atas tuh...??

haaaa.....itu la hadiahnye....
cuba kira ada berapa??...
berapa???....yup!!
btol sangat dah tu...
15 FM..



apa tunggu lagik...!!


JOm Join cik NINI


PS: Cik MAt Comel.... me want with the night cap... (xabes2 bodek)


No comments:

Post a Comment

Feel free to drop by guys! :)