Sunday, May 1, 2011

Gubahan hantaran


Ni entry yg dh lama ditulis , just thought of publishing it ..hee hee

Baru-baru ni my MIL tgh buzy mencari idea n org utk buat gubahan hantaran , coz my brother in law nk tunang this june, inSyAAllah. Nak tgk whats the out come..kene tunggu laa June nih.. ngee hee..( kalo rajen update laa ye)

So, tetiba macam rajen nk korek2 gubahan hantaran sedara2 n berkaitan dlm pc nih (kt rumah parents masa ni..)

And, ada gambar gubahan yg nk tgk balik xjumpa, ntah ke mana or xde coverage masa tuh. Sorry..ni yg ada. kalo korang ada koleksi meh laa nk tgk gaks. huk huk :)




So layanz...




gubahan sape nih ?
atas : Kaknor
bawah : kaklong Miza




gubahan sape nih ?
Aien n Yuzi









Gubahan oh gubahan





wink2





pejals side







gubahan sape nih ?
atas : Asraf n Liza




gubahan sape nih ?
Asraf n liza










gubahan sape nih ?
AA n Nurul










gubahan sape nih ?
Wan n Nurul



There u have it ..majoriti sendiri bikin kan kan.. dari mak sedare ke anak buah :))

Semua pon berbakat besar wat gubahan2 nih.. seronok kn bile tgk2 balik..hehe.

till then taa..

6 comments:

  1. wah Me punyer pon ado yo... tp klu lily x mention kno punyer...mmg x bole cam...da lamekan...hahaha

    ReplyDelete
  2. knor: haah gmbar kt umh mak ngah .ade je dgn pengantin nye skali..hehe.kenangan tuh..ngee hee

    cik nini: yay,thank you!!!lap u!! muax!

    ReplyDelete
  3. hahaha...lily koleksi gambo yg terbaek! sbb kak nor pon dh anak 3, mmg x cam la...tambahan plak color diguna pakai smula!!! hohoho.... :DD

    ReplyDelete
  4. kcek: tu la pasal.ngee hee.. next time kene ada yg kumpul lek lok ,senang nk refer..huu

    ReplyDelete
  5. uiks chek salah ler... alas tuh aku ngan mak ngah yg buat sendiri tau... aku yg nak colour tuh...time tuh blue terqouse mmg glamoures...hahaha

    ReplyDelete

Feel free to drop by guys! :)