Saturday, July 9, 2011

Berita bosan :P

Okay, tak mau citer pasal training berjela2 laa kan. nama pun training seperti biasala..kan. Cuma just enough for u to know that training ni pertama kali aku experience. guess what. peserta/student (since training dlm Universiy) kawal masa diorg sendiri. . camno lak tu?

Diberinya nota n latihan latih tubi (bnyk weh..soklan teknikal gile.!! arghh..).Dan aku susun jadual ikot suke aku bile nk baca n bila nak buat. Supervisor akan pantau,tiap isnin jumpa/diskus mana2 yg tak faham. Boleh??.. cmne mau ketinggalan aku adeh...

senang citer dia ala-ala research la. ko harus tahu target ko and cuba capai dalam masa sebulan (sbb time frame aku sebulan je). Menurut prof ni, sepatutnya lebih lama kursus lebih bagus,baru boleh ada bnyk masa. (owh,dlm hati..cukuplaa kot..hahahaa).



this is the lunch room : xde canteen kt campus ni. So semua pon bawak bekal sendiri.kalo nk kuar town jauh and kene ada kereta laa... n i dont.hoh.. :P




lappy..utk wat kerja..hukhuk...


till then. cant wait for the weekend!!! :P

1 comment:

  1. lily....kelapa sawit xde kat sana erk!!! kalo jln2 kat east msia, kiri kanan sawit je!!! ekekeke :D

    ReplyDelete

Feel free to drop by guys! :)