Saturday, July 30, 2011

SeAtTle - Day 2

Day 2

Sebab dh basi sikit ..eh yeke.. basi banyak pasal itu hari g jalan2 hari kedua di Seattle,WA aku hanya upload gambar2 je aa..ngeh. Sila saksikan :)



teruja jap dgn tmpt nih . so very the modern and expensive huhuhu..
tax dia mak aii, abes kt situ je.huhu.




ini gambar dari college inn.Hotel budget kt Seattle nih.. tapi ok je.puas hati cuma dia hostel sebab setiap bilik xde bilik air. Bilik air ladies disediakan kt penjuru floor tu ..sharing is caring.noktah.





Kedai makanan ni berada berdekatan College inn yg kami tinggal. So beli makanan2 tuk tengahari siap2. Ye la kang tgh2 jalan mana nk cr kedai..Best gak kedai nih..bau kebab nyum2 :)




fuhh ada model lagi..ahhaha





Jgn iso halal. InsyaAllah.. derang pon suka tgk ada muslim kt sini :))

dah beli ..so proceed jalan jalan





Antara tempat dilawat dgn PASS yg dibeli sebelum ni adalah EMP atau Experience Music Project Museum. Best gak selain memperkenalkan kisah2 Nirvana leh gak try2 mcm2 peralatan music. Direkeman la kalo sape nk g ..haha . Dapat lepas gian nk g jamming kan . ekekkehh.

peace no war




missed main piano n steel pan..waaaaa...wished i could have one back home





at Museum of Flight..siapa-siapa minat aircraft..okayla..




ooo


aaa



weks




And again.. x abes2 dgn space needle.. :P




Dah.. jOm lik Prosser. PEnat..haha

till then taa

2 comments:

  1. waa...manyak view yg menarik kt sane hek....jln2 pusing2..tp bile mase wat tesis..konpius??kuikui

    ReplyDelete
  2. a. Afzan : tu r.. ujung minggu release tensen,jln2 cari semangat.haha.

    ReplyDelete

Feel free to drop by guys! :)