Tuesday, November 8, 2011

Happy Eid Mubarak 2011

A belated wish is no harm i guess, so wishing all readers "selamat hari raya haji".

This time, xde kes rebut balik kampung mana (ada rebut2 kaa...heee), raya haji nih kteorg setuju mana-mana side yang ada buat korban boleh laa cuba utk join/hadir :P

Lagipun raya haji je pun kan..xdelaa nk berbaju raya sangat. sempoi je.. Biasanya cmtu je laa kteorg. So, this raya haji kteorg g bahau-Nsembilan, my mom's side . Acara yg mula dari pagi sampai la malam hari. But kteorg arrived petang sket laa .






Muka dak letih neh.. penat sebab kene kejar dgn kambing


Dan ada peristiwa yg berlaku. Iaitu sesi kejar kambing oleh haziq.(pitty him coz jarang berpeluang dgn haiwan2 spt neh..kampung atuk nenek haziq smua bandar..huhu.. cian)

Oleh kerana haziq galak nk main dengan kambing..al-maklumlaa kali nih version bebas ... maka pada asalnya dia keja kambing tu. keja bukan main..letih aku nk pantau..bio kan aje.. usha usha je..heh..tak lama pastu, ntah macam mana kambing tu toleh dan start pusing smbil lari ke arah haziq.. dah dia mula takut..kang kene sepak dek kambing baru tau...maka lari sekuat hati laa si haziq.. dia lari ke arah babah dia, dengan harapan selamatkan keadaan. tapi.. babah xmo layan.. maka lari laa ke arah atuknyaa.. hoh....biasalaa manja.. dapatlaa didukung, selamat la tu. cet.

Budak neh.. nak main dgn kambing punya pasal letih aku satu bdn mlm tu. haih.



Malam hari


baru bangun tido..lapaar la tu



SUp sup..nyum2..
moody sekt. heu heu




2 comments:

  1. Bli le kambing sekor buat main kt umah pulak...hehehe

    ReplyDelete
  2. haha.. mano nk letak kandang tu..hehe.tumpang kt saujana leh hee

    ReplyDelete

Feel free to drop by guys! :)