Saturday, November 5, 2011

Wedding of AqMal n AiDa , cheers!!

Okay, to catch things up . here what merely went on the past few weeks ago.. my brother in law got married. YAy!!!

SYukur alhamdulillah.. Happy for them :)

Nikah day was on thursday nite , maka cuti lah kteorg pada hari itew..

Siang hari sempat lagi si pengantin dgn pejal cari kasut nak pakai mlm nikah..aisehh.. ni betol2 dalam movie. Semua last minit :P . Huru hara majlis kahwin ni adatlaa kan. hee. Ada juga pekara yang diluar jangkaan but alhamdulillah we manage to settle before evening. Syukur... heh.



So, here are some pics taken by amateur camera..(oh well) :)


Aqmal HaDi and SitI AidA Fitri



Kami dijamu Nasi Arab..which so delicious



Haziq bermesra dengan sepupu die..





Mak cuk haziq sempat posing2, nak g amik sushi kerr :)


My parents- nak ramaikan side pejal ..hehe


This lil boy who cant sit still


sedara mara that made it on thursday nite.huhu..
(xramai sebab ramai yg xsempat pulang dari keje plus budak2 skolah exam)


sedara-mara lagii



Love the lights n props (a see through canopy is nice at nite)






yummy, cakes



younger brother



pardon the boys



door gift, comel2 je..mana dpt eh ?



si buncit berbaju merah..nyibuk je nk gmbar. hee hee

Owh baju bertukar tu bkn sebab rajen tukar, (xde keje namanya), tu hari esoknya pulaa ada sanding lagi..hee hee, since kak aida had like 5 events of sanding sana sini..imagine that,just her side je..adeh...cian dia sure penat.. apa leh buat kan..ikot je laa .kteorg tukang nyibuk je.




COngRats to Both Of You.. May u have great day ahead. ..Have a long and happy life together!

2 comments:

  1. sudah ada kakak ipar.. :)

    sweet sgt!

    ReplyDelete
  2. haah.. :) best . dia pon sekapal emy.leh layan ntah hapa2 aku neh. kekeh..

    ReplyDelete

Feel free to drop by guys! :)