Monday, August 6, 2012

Redang part three

Part three

Okay- betul lah org kata . Aktivit di pulau hanyalah Eat , Sleep, Dive, Snorkel and Relax. Kalo rajin ada aktiviti tambahan g panjat gunung ke. :)


So part akhir redang trip ni , lebeh pada aktiviti snorkeling berssama-sama. terpulang lah, ada yg suka main air (macam aku) suke ya amatlaa kan. smpi rase nk g lagi.haha..over u  ..


So chill with these pictures..



 nights that was happening and roars wild :)


clear water , MasyaAllah:))

Esoknya, selepas sarapan maka bersiap2laa utk terjun laut :)
 Masa ni tengah tunggu nak naik bot, tgk dak haziq tu, lom pakai life jacket lagi.. ngamuk ade laa..huu






   pegawai keselamatan tengah pastikan semua pakai life jacket hehe





  Suasana semasa aktiviti snorkeling.. dari pagi smpai tengah hari.. abes kulit ai heuu
hey mom and dad, love u to the max !!! muaxss

ps: eh brother2 tu gagah perkasa...plus tend lagik.hahaha :P (apakah ?)




ini budak x terujun semasa aktiviti snorkeling, dia duduk atas bot dgn nenek..haha.. yg kteorg nih apa lagi, jgn lepaskan peluang dating dlm air, splish splash wah wah..kemain2 :P





Selepas lunch smbung lagi snorkeling smpai laa petang..hambik !!, 
di bawanya ke tempat lain (xingt aa teluk mana n nama dia..huu)..





 See... those fishes really comes to greet u.plus nk bg hug n kisses kot.haha.. sgt laa dekat dgn batang idung..larikkkk 



 Eh dak kecik tu snoring dah.. sedap di buai ombak..chewah :)



   Sedey gak sbb coral xbnyk survive, tp di marina park , coral dia ok lah br nmpak best









  Ini gambar dalam air semasa di Redang.
Yeay i spoted that nemo, hello..mana Dorothy? heee hee

Pastu, yg best boleh bg makan roti kt tgn..pastu ikan tu geget tangan you..ouchh :P


   

 selesai percutian di redang, Alhamdulillah. 
Want to have more adventure trip guys heee



the peaceful beach with dazling water by the Creator. :)


till then. bye

1 comment:

Feel free to drop by guys! :)