Thursday, December 27, 2012

Oh Wolfie!!!

Eh dh nak masuk tahun 2013,

Haa macam2 nak capai tp tak tercapai... wah..aapakah? hee

Sebetolnya aku paling geram hujung tahun.. sebab apa, sebab hujung-hujung tahun banyak betol dugaal SALES..ahhaha...sabo je la :P

Aku memang kalah bab kalo sale murah2 ni..biasala skrg kene blaja save2 banyak..huuuu

So lately nih (saturday 15th), sempatlah g BBW yg glamer kt mines hr tu. BIG BAD WOLF book sale.~~Stop! bukannya ada masa sgt nk baca ngee, tp sebab nk tambah collection, kate Pejal- "alaa tambah coffee table books pun jadi"

-eh.. boley ....haih.

Memula nak g siang hari , tp ada hal2 yg tak dapat dielakan, kteorg proceed g malam hari.

First time plak g book fair malam2 bute. Serius uolls, i went there like in the middle of the midnight. Dalam jam 12 gitew tersengguk kt the mines convention tu heee .

Keadaan Sejuk - nyesal x pakai kasut and sweater tebal.. huu
Trolly- ni xde , so xbawak, but next time better bawak kot ...xlarat la plak nk sangkut buku2 yg tebal2 tu kt bahu..

BElek2 buku sampai sedari dh dekat kol 3.30 pagi..hahaha.. pastu kelam kabut cpt2 pilih and nk kene balik.. kang kol berapa pulak smpai Kepong (anak-anak ditidurkan kt umh nenek mereka..ciss ngelat :P )


PAstu ada hati nk masuk pertandingan "funny pose"..ahahah

Ok what- ko ada berani?hahahah..


Cant wait for the next BBW preview sales..harap2 will be the chosen survivors..heee
 (had to whisper the password kt luar cashier sbb nk redeem badge - ngada tol, sib baik cute..hahahaha)

ok tralallalla...


No comments:

Post a Comment

Feel free to drop by guys! :)