Friday, January 25, 2013

The Peplum Phenomena



Hello readers !

Saje nk kongsi kongsi phenomena peplum ( padahal dh lama dah). Kalau orang lelaki boleh cite pasal baju Super Dry kan.. so biasa lah orang pempuan punya cerita pula...haaa. 

Nak jugaaak rembat satu dua dalam koleksi. Tapi aku tetap rase cam baju renang aku weh.hahah 
Acane tuu?? hiks









 Banyak betol senarai baju yg aku patut ade dalam koleksi baju..huaa
( saje nk khabar2, mana taw ada orang nk belanje iolss..hukhuk)

1. Peplum - checked

2. Tribal blouse

3.Chiffon loose blouse - checked

4. Plazzo pants - checked

5. Poplook,  penny chiffon maxi dress ( ahh with pastle colours)

6. Long Mazi dress - ala2 jubah tu..OMG so want!! look in  here :)

7. So much more !! 

Kalo bab tudung aku xberkira sgt,.. anythings that suits aku rembat je. if mahal sgt kene fikir berkali2 kot (fikir bajet and worth it untuk aku x.ngehh  ) ...hehe...

But ada masanya, incik pejal suke pilih untuk aku. Sebab? ayoyoyo..
 Sebab dia nk tgk laa weh. kah kah kah.. gedix!


 So here as some photo gedix Iolls.. thee hee


Tying out the plazzo pants..swisshh swooff




 Where can you get this jubah dress for only RM58??.. Macam xpercaya kan.. trust me, its for real..
Chop !! bila lagi dia nak wat sale?
Pastu rembat jugak peplum dgn RM 30 jerrr.. ahkak sukee sale sale nih..ahaks!



 
Aaaahhh berangan laa ko neh. Sekarang kene kawal bajet, itew big boss sudah tegur..
( saling nasihat menasihati ye dlm rumhtangga ...grrr.....jgn smpai kegaduhan ya bunkk..hukhuk).
Oh duniaaaaa...dunia yg fana..hehehe






 Penat lah layan mama nih..macam2

 










  till then bye.



ps: firah i still want that blue peplum!!! gimmee!!

No comments:

Post a Comment

Feel free to drop by guys! :)