Tuesday, February 12, 2013

Her story



 
Meh hapdet sket, sket je cukup la.hahaha

Rase tak adil pula. Dulu kemain hapdet pasal haziq, now its aisyah hannah..banananaaa's turn..ngeehee

Alhamdulillah hari ni, sudah genap lah setahun umur hannah. Its her first birthday.yay!!. esok2 dah besar tak celebrate dgn kite (pandai2 je..fikir masa depan jew..xleh ke) hahaha... tgh belajar menerima hakikat (eh!). ngader.

So, dari segi perangai memang jauhhh beza dengan haziq. tak mahu compare2 siapa paling bagus or apa. Just nak cerita kelainan dan keunikan masing2.. gitew. ( zaman sekarang kene buat statement utk elakan salah faham yg berlarutan, mana lah tahuuu.. pfftt!)



Hannah ni pesen dia suka masuk apa-apa dalam mulut (selalu kene berhati2). Maka ko sumbat je makanan sure makan. harap-harap berterusan la..hahaha.
Senang sket, ada geng makan dgn mama (hoi!) . dah tu asyik aku je jd MPS kt umh (secara sukarela).ngeee heee


Masa awal bulan feb lepas, hannah dh boleh berdiri tanpa sokongan dan bertateh few steps. Dan tiap hari dia praktis (praktis dan nanges ye puan puan). Sampai ke hari ini, dah separuh ruang tamu die berjalan (okay, dh bersedia utk miss miss the crawling bananananana..awww awww).

 


Kalo mandi, dari bayi sampai sekarang tak takut. malah cam terrer je adalah. Suke benau main air. Budak-budak kan. Eh ini mak budak pun suka je main air.. (tetiba rase ngelentik nk swimming kt UM balik, i will, definitely!!! tunggu diorg besau sket.).











Owhh here's daddy's version of hannah milestone (siap intebiu lagik..hahaha.. asyik aku je menulis.haha)nah copy paste je :)

By pejal
Sent at 16:36 on Thursday

 "i would say, she always makes my day, every time she calls out to me and crawls towards me in a hurry as though i'm going somewhere without taking her with me .... and...
 my heart always melts, when she's eating food, and the food is all goosed inside her closed fist and all over her face, she would still offer me her food whenever she realized that i was watching...
: D "






aww.. melt melt lagik. pirraaaa.. :p







ok then, sekian saja


.


 Bye!!




















No comments:

Post a Comment

Feel free to drop by guys! :)