Friday, March 8, 2013

hike hike hike 1


Dulu time sekolah aku lah yang tulis surat nak mohon melawat FRIM. Tiap-tiap tahun aku dilantik jadi setiausaha persatuan sains dan matematik, maka tiap-tiap tahun lah aku pasti pergi ke sini.

 Habis sekolah, langsung xjejak sehingga zaman Uni pun, terlupa pasal FRIM ni.

Kalo ikut dulu fanaatik la sangat kt hutan2 nih..hahaha boley?


 tengok monyet ka?


ahh cerita lama.., sekarang hari2 nak g pun takde masalah sebab rumah MIL maju selangkah je dengan FRIM ni.hhahahah...
 

Back to cerita hike hike hike 1 nih, its an expedition to the canopy walk in FRIM with siblings and cousins (lagi ramai lagi seronok). Alhamdulillah, dapatlah aku melihat pokok-pokok tinggi-tinggi, memuji kebesaran-Nya dan bersyukur masih dapat menikmati udara segar, bau-bau hutan sket serta posing-posing bergambar (jgn lupa...haha).









 Sambil daki , sambil gelak-gelak, mana tak cepat mengah!!. berpeluh-peluh gak lah aku dibuatnya, almaklumlah, bukan kerja hari-hari mendaki nih..hehe.. selamat xpakai mekap, kang cair (apa kes nk pakai dlm hutan nih..hadoiiii..hahaha).




Eh, ada kerja laa.. ada boss baru sekarang. nanti sambung

bye bye






No comments:

Post a Comment

Feel free to drop by guys! :)