Monday, April 15, 2013

Four proof.. ada betul ka..?

Salam  semua...

Tetiba nak melompat-lompat cerita...hee hee.. "suke hati lah fifi" bahaha..

Okay-okay, meh nak share dengan rase rendah diri..cewahh.. bukan apa, benda baik, elok lah di khabar-khabar kan.. tak gitew..

bunyi suspen je..




 Apakahh....






Anyway, ni nk bagitaw uolls i tengah buat water test untuk casing phone..haha..

Casing phone yg dengan confident nye adalah proof keempat-empat pekara dibawah nih..








.. believe it or not..




 shock


 dust, dirt


waterproof



haaa menarik , menarik tak??
(Tak leh blah bab boleh dengar lagu sambil swimming tu..ahhaha kemain kemain)






Ni semua sebab incik pejal lah yg bersalah..

Dia tahu yg bini dia obsess  aktiviti outdoor, maka jenuh la mencari solution phone iolss nih.

Ye lah casing phone yg tahan keadaan-keadaan semasa outdoor lah.

Eh , cam nak ajak g pulau lagi je..wink2..


Ini step yg harus di buat..
  
Test the Watertight Seal
  1. Find a container large enough to submerge the case, such as your kitchen sink.
  2. Fill the sink with water at least half full.
  3. Place the case in the water and weigh it down with something handy, but not too heavy, such as a coffee mug full of water.
A few air bubbles may escape from the waterproof sound holes.
  1. Leave the case under water for an hour.
  2. Take the weight off of the case and then remove the case from the water.
  3. Shake off the excess water and look into case through the front window.
There should be no visible water drops inside although some minor condensation might appear if there is a significant difference in temperature between the water and the room.
If it looks dry inside, the case has passed the test.



Tengah tunggu result..lepas ke tidak.heh
harap-harap berjaya..

Pastu,  boleh laa... boleh  .. (do the harlem shake!!!)



Lama benar tak g vacation rase..tapi tengah simpan-simpan cuti..huuu.. 
cuti dah makin berkurangan..tolak raya seminggu dah..adeh


Akhir kata, mari lah terjah lifeproof casing..hee

Four Proofs

"Designed to go everywhere your life takes you."

 

Maklumat lanjut boleh la ke link ini


till then bye.




No comments:

Post a Comment

Feel free to drop by guys! :)