Wednesday, May 29, 2013

Another dress..yehaa

 hi..


Just an empty post here...


Nak share , yang aku sudah pun memiliki baju poplook. hahah .. suke kot!! (awwww....)


Thanks kepada kawan-kawan yang sudi menjualnya kepada saya..(angger n mimi,..Hati iolss berbunga2 suka nih.. bahaha...)

Anyway.. just to add to my list..previously dlm entry ini. hee..


Nahhh..untuk beri perangsang (cheewah)..kikih


Gambar di pagi hari.. sejup.. haha.. tgh ready nk ke kenduri di batang kali..hee
baju from poplook (bought from mimi. thanks jual!!!)

Review: Suke sebab ropol2 gitew..boleh melaram macam princess.. chewah..gedix jap,hokay...
really suke bila warna one another contra/ blocking.. especially tudung. Kemain..lagi..hiks






With one of the tribals hee

Review : Corak tribal, pada pandangan aku fening sket. Bukan lah my favorite sangat tapi tetap mahu cuba..hehe. Lepas ni ingat nak beli dengan syarat hanya ada dua warna je (hamboihhh2 sempat lagiii)..


PS: misi mencari dan memiliki pelbagai pattern dan trend baju/dress tetap harus diteruskan.... kikikihh..


till then bye.












No comments:

Post a Comment

Feel free to drop by guys! :)