Friday, June 28, 2013

Aumm...

Aumm..

eh..

salam..

tetiba meng-aum pulak.. pehal laa aku nih lately..haha..

okay, saje je nak sembang-sembang.. apa dalam fikiran aku sekarang. Dah lama fikir..tapi bila ada depan mata, tak jadi pulaa.. apa kes?..

hehe.. sebenarnya aku tengah kemaruk tengok leopard style.. ala yang macam cheetah tuh.. berkenan pula corak dia. Tapi tak pernah ada pun dalam almari baju tuh..ngeeeee .
Terrrringin cuba, tapi riso pula .. kang tanjat laki aku..hehe.. tetiba jadi harimau jadian..hahaha.. sabo je la.

Anyway, aku memang tengah aim baju atau cardigan leopard nih....
haha, hari tu feel-feel princess.. ( opss lom abes lagi feeling tu pun.. masih ada misi mencari dress2..kui kui.. )

Kat sini nak tempek gambar dan sumber yang  aku berkenan sangat..pada mata aku laa.. orang lain , lain la kot.hee..




 sumber aku amik dari sini , H&M printed Leopard cardigan..



 Sempoi je..nak lari bali barang sat... 
sumber aku amik dari INI





 OMGorgeous.. hehehe.. 
sumber aku amik dari sini pula



Tak lupa pada sumber Polyvore, yang juga menjadi sumber rujukan aku.hehe



 how leopard cardi works from casual, to evening wear, to work wear.

 and her blog too.. im a big fan hehehe..
OMCoolness..


ni jatuh wajib nak beli satu nih..huaaa...


Banyak lagi gambar yang aku berkenan.. tapi cukup la untuk faham konsep leopard nih.kikih..
Oklaa , saje je share..



till then bye...





No comments:

Post a Comment

Feel free to drop by guys! :)