Saturday, August 31, 2013

Raya hari tu..(entry dalam simpan)



Masih lagi mood raya..hee..

Ada satu jumaat tu tetiba dapat call member.. dia nak datang rumah.. haha I mampu gelak je laa. Sebab rumah bertebur.. pastu masa tu tgh sakit kepala. .. demi sahabatku , kamu wajib singgah jugaaa sebab sudah berdekatan rumah i..hehe.



 


 Hati berdebar-debar sebab member ni lama gila kot xjumpa.. hahah.. pada masa sama syukur juga sebab sudi datang.. walaupun dah midnight..jam 12 malam kot ! hehe.. ( xpe raya la kata kan). 

 Tapi saya kan sakit kepala.. so belasah tido dulu , dekat jam 11.30 terjaga haha teringat member nak datang..kikkih. ada hikmah dia nak datang memalam sket.hehhehe..







Gumbira dapat jumpa ko, dah taw rumah leh la lawat selalu ya… dan kebetulan pula ahad itew free kami pun nak buat kunjungan balas ke rumahnya di bukit beruntung..best-best., seronok dapat bual-bual gossip2..hehe..

 



semoga bertemu lagi sahabat.. amin. 
citer raya memang takkan abes..haha
till then bye.







No comments:

Post a Comment

Feel free to drop by guys! :)