Tuesday, December 31, 2013

Panggilan telefon

Salam readers ...

Waahh, tajuk tak de ke yang bagus.. hahahah.. lantak. :p

Baru pagi tadi dapat call dari maxis.. alaaa aku rase korang pun biasa kot call-call yang selalu offer macam-macam tu...tak kira laa bank or talian fon mana or mana-mana lah... But if you're hopping for one's offer about a plan khusus, then considered ok laa kennn..but for the time being.. not for me....

Nahhhh perbualan tadi...


Caller : salam boleh ckp dengan puan bla blaaa...., puan ada masa 2 minit x untuk mendengar bla blaa.., just dengar jee....perbualan kami rakam ya..bla blaa.....

iolss : wslm.. ye , boleh je sekejap.

caller: So kami ada plan..bla blaa blaa

iolss: ok

caller: bla bla blaaaa

iolls : ok

Caller.. so boleh kita teruskan ya puan... so puan keje sebagai apa ya?

iolls: saya sebagai..dot dot.... but maaf laa cik saya tak minat laa..

Caller : so apa status puan.ya?bujang or sudah berkahwin?

iolls: maaf laa cik.. saya kurang minat.

( i think semua orang pernah situasi begini.. dah tak minat.. dah laa kan.. haihhh)



caller: tapi cik..plan ni memang berbaloi...bla blaa blaaa

iolls: tak pe saya usahakan benda lain . terima kasih atas penerangan.

caller: puan .. hanya rm30 hengget je dari gaji bulan bulan puan... xde rugiiiii..nyaaa... .

iolss: tak ngapa... saya tak kisah rugi dengan plan awak... :P .

caller : Puan.. rm 30 paling rendah dari mana-mana plan.

iolss: cik adikkk... iye.. rm 30 tapi kan ...saya rm30 hengget pun susah mau simpan gaji bulan-bulan.. ini kan nak bagi uolss.. adoi.. tak pe laa , saya tak minat plan itu..sila offer kt orang lain yang banyaakkk duit dan berminat...terima kasih. selamat tahun baru.byeeeeeeeeeeeeeee...........



then  iolls terus letak fon ...

 ishhh.. betol ape.. skrg fasa jimat cermat neh.... makan pun catu catu nih.. ahhaha.. aku tak pasti semua pun cam aku ke x.. .. kalo tak, bagus laa.. haha...

Anyway.. happy new year people!!




No comments:

Post a Comment

Feel free to drop by guys! :)