Sunday, March 30, 2014

Potong jangan tak Potong

Happy birthday mak cicik!!! a.k.a peya!..




Al kisah, mak long haziq yang jauh datang dari tawau.. insisted nak potong-potong kek untuk haziq and hannah... 



 Anyhow, i managed to call this friend from putrajaya to make a cookie monster cake.
 do visit her blog



i think mak long dua dua nih yang excited..hahaa
lokasi rumah ibu (mak long)., sebab atok kat rumah ni untuk seminggu.. :)



Hannah tu rimas , nak turun main pasir..hahaaa



small groups of cousins.. jadi laa .. nama pun kecil-kecilan



Sebelum potong kek, atuk wahab sempat baca doa.. alhamdulillah masih boleh dan kuat untuk baca..
( nenek paksa..hehe)











Atok nape tak pandang sinih.... tu maksu kesayangan atok tu.. hari-hari berjemput berhantar g skolah dulu-dulu....












Ni kes mak long tak bagi makan lagi sebab nak snap gambor. adoi...
Thanks to mak sedara yg dari PD datang bawak satey, pengat pulut and kuih.. tetiba cam meriah minum petang ramai-ramai sinih... hehe







 Nak close up khas untuk mak cicik sana..
(kalo yah ada sini leh celebrate sama-sama..ngee)

ps:  maaf laa tak dapat nak jamu semua orang...huhu, plan kecil-kecilan..di rumah aje, last last g rumah ibu




 Dapat lah menghibur hati nenek and atok
the loving couple! :)




 
 Sambil-sambil lepak-lepak dan minum petang
 Wakaf yang dibina sendiri oleh sepupu.. hebat betol.. kalo aku, nan ado reti.. haha.. 






the inside.. 
kalo perasan, masa ni segala bentuk cookie monster, mata monster.. elmo ke, tulisan tulisan apa.. semua dah di korek dan di makan oleh mereka-meraka... ahahah


 ps: Alhamdulillah.. lega rase bile dua dua belah (my side and his side) settle untuk besday budak-budak ni.. kalo tak rase bersalah je.. haha. Cucu pertama camni kot?..huuuu.. kaching$$$..  haahaaa.



till then bye






No comments:

Post a Comment

Feel free to drop by guys! :)