Thursday, September 24, 2015

Review KGB - Killer Gourmet Burgers


Meh nak review makan di sini sempena besday abang ipar. Aku pun tataw tempat makan best best ni. ALmaklumlah, Weolss fail betol bawak MIL PIL g makan best-best ni. haha . Masa dating dulu dulu xde kedai / restoran hipster hipster/local kot hahaha..(alasan).pfftt.. 
(bak kate asben , tak nak ajo tempat makan orang kayo, haha, ke xde bajet letew, wakaka)

Eh dah macam rant of the day pulak ahkak neh.
haha.





So yeah, boleh tengok restoran dia.. ala ala industrial design.


 Masa ni, memasing tengah mengorder.. yela nak baca dan faham menu lagik. hahaha




apa yang difikir FIL hehe. Cute gambo nih haha



 Yang ni siap belek atas bawah, tepi kiri kanan.
(larikkkk)


 

 Jangan ditanya order apa nih.. hahaha anda anda semua boleh try tgk website dia. Ada i link di bawah skali. heee.



 Ni nak cerita pasal budak ni, Arsyad adalah sangat picky bab makan. Ya allah, macam macam dah try bagi makan.. tapi tapi malam tu tetibaa ckp " nak burger"... pulak tu bila dh gigit siap ckp "sedap"
adoyaii.... skali tengok muka cam menahan je tu haha.. OO mentang-mentang ada aweks suap kemain kemain.. (oh btw, yg rajin layan si arsyad nih makwe paksu nya.hehe.. )


 After all, life is too short for a bad burger.  
 Untuk maklumat lebih lanjut layari lah disini dan disini


Selamat mencuba kawan-kawan.